Glasbewassing

img13

Glasbewassing van schoonmaakbedrijf Vitesse

Glasbewassing is één van de specialisaties binnen schoonmaakbedrijf Vitesse. Glazen van kantoor- en bedrijfspanden worden niet alleen door ouderwets handwerk schoongemaakt, maar ook door telescopische glasbewassing.

Telescopische glasbewassing

Met telescopische glasbewassing bereiken de medewerkers van schoonmaakbedrijf Vitesse plekken die moeilijk toegankelijk met ladders.

Telescopische glasbewassing is het reinigen van glas door middel van steelsysteem. Dit systeem pompt water omhoog door een uitschuifbare steel tot maximaal 15 meter. Aan het uiteinde van de steel zit een was borstel waarmee de ramen worden schoon gemaakt. Het schoonmaak proces bestaat uit grondig sproeien, borstelen en naspoelen om het gewenste effect te creëren.

Het schoonmaakbedrijf heeft een waterzuiveringsinstallatie die kalk uit het water haalt. Het gedemineraliseerde water wordt in tanks meegenomen en gebruikt bij telescopische glasbewassing. Het grote voordeel is dat nadrogen van de glazen niet nodig is, omdat het water geen kalk bevat.

Door de uitschuifbare steel van de telescoop wordt alles weer binnen handbereik. Deze werkzaamheden wordt uitgevoerd vanaf de grond, zonder ladder. Hierdoor is het systeem veiliger en kan het veel tijd besparen.

Vloeronderhoud

img13

Vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Vitesse

Het vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Vitesse varieert van tapijtreiniging tot aan linoleumconservering. Zelfs zwaar vervuilde tapijten worden weer schoon door machinaal stomen. Linoleumvloeren kunnen een flinke opknapbeurt krijgen door deze te voorzien van een nieuwe waslaag. Naast glasbewassing is vloeronderhoud één van de specialisaties van het schoonmaakbedrijf.

Tapijtreiniging

De tapijtreiniging van het schoonmaakbedrijf wordt schoongemaakt door het machinaal stomen van het tapijt. Door het regelmatig reinigen van het tapijt krijgt de vloer niet alleen een verzorgde uitstraling maar zorgt het ook voor langere levensduur van de vloer.

Linoleum conserveren

Linoleum vloeren conserveren of in de was zetten zijn een van de werkzaamheden van het schoonmaakbedrijf. Zo ziet de vloer er na een flinke opknapbeurt er weer als nieuw uit.