Industriële reiniging

Industriële reiniging van schoonmaakbedrijf Vitesse

De schoonmaakwerkzaamheden variëren van glasbewassing tot industriële reiniging en alles er tussenin. De teamleider, het aanspreekpunt van de opdrachtgever, stuurt een groep van gekwalificeerde werknemers aan.

Naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud, verzorgt Vitesse ook incidentele werkzaamheden, bijvoorbeeld na een interne verbouwing een eenmalige bouwoplevering, het reinigen van het glaswerk, het conserveren van linoleum vloeren, het reinigen van de vloerbedekking. Tevens leveren wij de sanitaire benodigdheden, zoals toiletpapier, zeep en handdoekjes.

Voor de glasbewassing maken we, indien nodig, gebruik van een tuckerpoolsysteem, en voorzien wij onze medewerkers van moderne (klim) materialen, tevens worden steigers en/of hoogwerkers ingezet.

Vitesse reinigt en conserveert diverse types vloeren. Grondig reinigen en het aanbrengen van een beschermlaag is periodiek noodzakelijk voor harde vloeren zoals hout, parket en steen. Goed vloeronderhoud verlengt de levensduur van de vloeren en geeft een representatieve uitstraling aan uw bedrijf.

Tevens verzorgen wij voor u de sanitaire benodigdheden, zoals papieren handdoekjes, toiletpapier en zeep. De hierbij te gebruiken dispensers worden door ons (vaak kosteloos) geleverd en gemonteerd. Wij leveren voor een scherpe prijs, en zorgen ervoor dat uw dispensers altijd gevuld zijn.

Door het kleinschalige karakter van het schoonmaakbedrijf, bouwen de leidinggevenden een persoonlijke band op met alle opdrachtgevers. Vitesse werkt met een vaste pool van invalmedewerkers. Zo is flexibiliteit gegarandeerd. Het personeel is vakvolwassen en dus ervaren. Vitesse steekt veel energie in opleidingen, waardoor kwaliteit gewaarborgd is.